Hišni domofon Legrand – vgraditev v lastni režiji

Domofon Legrand (Naredi sam)

Hišni domofon Legrand – vgraditev v lastni režiji

Ljudje se vedno bolj navdušujemo nad »naredi sam« nasveti in nič drugače ni pri vgradnji različnih naprav ter aparatov. Zato se boste vsi ljubitelji »naredi sam« nasvetov zagotovo razveselili podatka, da vam je sedaj na voljo tudi »naredi sam« domofon blagovne znamke Legrand.

Hišni domofon Legrand ni priljubljen zgolj po tem, da je ta domofon enostaven za vgradnjo, ampak se ponaša tudi s številnimi drugimi funkcijami, ki se jih bo razveselil prav vsak uporabnik. Med drugim vam omogoča, da se pred odprtjem vrat prepričate, kdo stoji pred njimi, zato mu pravimo tudi videofon.

 

Domofon Legrand – ključna prednost pred konkurenco

Videofon Legrand je znan po tem, da je izjemno preprost za vgradnjo, zato vam je na voljo pod programom »Naredi sam«. Za pravilno delovanje »naredi sam« domofon ne potrebuje nobenega napajalnika, ampak je ta že sestavni del notranje enote, ki jo enostavno vključite v običajno vtičnico. Vtičnico je potrebno le s pomočjo dvožilnega kabla povezati z zunanjo enoto in vaš novi hišni domofon deluje brez kakršnih koli težav.

Ker je domofon enostaven za vgradnjo, ne potrebujete nobenega inštalaterskega znanja, tudi v primeru, če bi se kasneje odločili za nadgradnjo sistema v dvostanovanjsko izvedbo. Vse, kar morate storiti, je, da dokupite dodatno notranjo enoto, ki jo preprosto namestite v drugo stanovanje.

Hišni domofon iz visokokakovostnih materialov in prijetnega videza

Videofon Legrand ima zunanjo enoto oziroma visoko odporno prednjo ploščo, ki jo lahko namestite na stebriček ograje ali pred vhodna vrata. Plošča je izdelana iz antikorozijskih materialov, zato je odporna na številne vremenske vplive in ni nobenega strahu, da bi jo dež poškodoval. LED osvetlitev poskrbi za boljšo vidljivost, zato vam hišni domofon omogoča, da boste osebo pred vrati videli tudi ponoči.

Notranja enota, ki jo ima videofon Legrand, na prvi pogled izgleda kot tablica in lahko izbirate med različno velikimi zasloni. Na voljo so vam kompleti z 10,9 cm, s 17,8 cm in 25,4 cm LCD zaslonom. Veliki zasloni omogočajo, da vam hišni domofon pokaže sliko obiskovalca v izjemno visoki ločljivosti.

 

Uporabnost in funkcionalnost hišnega domofona Legrand vas bosta navdušili

Še vedno obstaja veliko ljudi, ki nimajo domofona, ker ga ne potrebujejo. Vendar pa to še ne pomeni, da jim ne bi prišel prav, če bi ga imeli, saj številni uporabniki poročajo o mnogih pozitivnih vidikih uporabe domofona. Tudi hišni domofon Legrand ni znan le po tem, da je domofon enostaven za vgradnjo, ampak vam omogoča številne izjemno uporabne funkcije.

Videofon vam lahko prinese bistveno večjo varnost, kar vam omogoča 95° kamera, ki je vgrajena v prednjo ploščo domofona. Na ta način se boste lahko vsakokrat prepričali, kdo stoji pred vašimi vrati, še preden jih boste odprli. Videofon vam omogoča tudi istočasno odpiranje kar dvojih vrat, na primer za osebni prehod ali drsna dvoriščna vrata.

Morda niste vedeli, da je hišni domofon lahko uporaben tudi, ko vas ni doma, saj vključuje funkcijo spomina. V primeru obiska v času vaše odsotnosti videofon posname obiskovalca pred vrati, zato boste lahko ob prihodu domov najprej preverili, ali vas je kdo obiskal.

Številni kompleti hišnih domofonov Legrand vsebujejo zunanjo in notranjo enoto, med dodatno opremo pa lahko opcijsko izberete tudi varnostno kamero. S pomočjo kamere vam videofon Legrand omogoča, da si postavite popoln sistem za vašo varnost. Podobno kot prednja plošča je tudi kamera odporna na vremenske vplive in vam omogoča nočni pogled za natančen nadzor tudi ponoči.

Zagotovo vas bo razveselil tudi podatek, da je notranja enota, ki jo ima videofon Legrand, resnično vsestransko uporabna, saj lahko LCD zaslon uporabite tudi kot foto okvir ali pa nanj predvajate MP3 melodije.

Hišni domofon Legrand

 

Hišni domofon Legrand si zagotovo zasluži naziv: »naredi sam« domofon

Nekateri se še vedno močno otepajo različnih domofonov, med drugim tudi zaradi tega, ker najprej pomislijo na vse gradbene posege, ki jih čakajo ob morebitni vgradnji. Z videofonom Legrand je sedaj ta strah popolnoma odveč.

Videofon Legrand sodi v program »naredi sam« domofon, kar pomeni, da za njegovo namestitev ne potrebujete nobenega inštalaterskega znanja in ne potrebujete nobenega strokovnjaka, da vam hišni domofon namesti. Notranjo enoto se enostavno vključi v klasično vtičnico, zunanjo pa se nadometno namesti na želeno mesto.

 

Povezljivost videofona Legrand omogoča različne možnosti uporabe

Ob vse sodobnejši tehnologiji so postale tudi številne naprave tako napredne, da vam omogočajo nešteto možnosti povezljivosti. In nič drugače ni, ko imamo v mislih videofon Legrand. Je že res, da je domofon enostaven za vgradnjo, prav tako pa ga je mogoče povezati na številne različne načine.

Verjetno se sprašujete, kako rešiti problem v primeru, če imate dva popolnoma ločena vhoda. Zato bo za vas razveseljiv podatek, da lahko eno notranjo enoto povežete z dvema zunanjima enotama. Na ta način vam bo ena notranja enota omogočala odpiranje dveh različnih vhodov.

Povezljivost domofona Legrand

Podobna, a nekoliko obratna, je situacija, če gre za dvostanovanjsko stavbo, kjer ločeno bivata dve družini. Tudi v tem primeru ni potrebe, da ima vsaka družina svoj hišni domofon. Rešitev je zelo enostavna. Obe družini lahko uporabljata isto zunanjo enoto, ki vsebuje dve pozivni tipki, medtem ko imata vsaka zase svojo notranjo enoto.

Z vsemi kompleti videofona Legrand pa je mogoče odpiranje tudi dveh ključavnic oziroma prehodov. S samo enim domofonskim sistemom tako lahko odpirate dvoriščna vrata za osebni prehod kot tudi drsna ali dvoriščna vrata za avtomobil.

V primeru, da bivate v veliki večnadstropni hiši, pa vam bo prav prišla tudi povezljivost med posameznimi notranjimi enotami, zato lahko videofon uporabite tudi kot notranji telefon. Pokličite svojega sina ali hčer kar po hišnem domofonu in ne izgubljajte časa in energije s hojo po stopnicah.

Celotno ponudbo kvalitetnih domofonov, si oglejte na povezavi: aktualna ponudba!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping