Najsodobneje zasnovani domofoni za najjasnejši vpogled v dogajanje pri vhodu

WiFi domofon Bticino

Najsodobneje zasnovani domofoni za najjasnejši vpogled v dogajanje pri vhodu

Ste vedeli, da se več kot polovica vlomov zgodi z vdorom skozi vrata? Ravno zato bi si moral prav vsak od vas priskrbeti napravo, ki bo odlično varovala vaš vhod pred nepooblaščenimi vdori. Domofon je lahko idealen ključ do varnosti doma, vendar samo v primeru, če vključuje bistvene lastnosti.

Vsak odlično zasnovan domofon se mora ponašati z vsaj osmimi ključnimi značilnostmi. To so: varnostni rele, zaznavanje nepooblaščenega odpiranja vrat, zaznavanje odprtih vrat, odpornost na zunanje pogoje, podpora za varnostno namestitev, možnost integracije z videonadzornim sistemom, varna povezava ter rezervna povezava in klic na več številk.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri predstavitvi domofonov, ki vključuje vse značilne ključne dejavnike visokokakovostnih naprav za varovanje vašega doma. Na koncu prispevka vas bomo zaupali še naslov spletne povezave, kjer si boste najsodobneje zasnovane domofone še pobliže ogledali ter se morda odločili tudi za nakup najprimernejšega med njimi.

Notranja enota Bticino 300X13E

Domofoni Bticino – v tem hipu ena od najodličnejših izbir v svetu domofonov

Domofon Bticino se ponaša s številnimi prednostmi, med najpomembnejšimi je zagotovo tudi izjemno pestra ponudba različnih modelov, zaradi česar smo prepričani, da boste našli najboljši domofon za svoje potrebe in želje. Izbirate lahko med različnimi video izvedbami in tistimi, ki omogočajo celo odpiranje vrat kar z vašim pametnim telefonom.

WiFi domofon vam sedaj ponuja tudi številne prednosti v povezljivosti. Za povezavo med vašim pametnim telefonom in domofonom boste potrebovali samo tri korake. Na pametni telefon je potrebno namestiti aplikacijo proizvajalca, nato na notranji enoti izberete brezžično povezavo in aplikacija se avtomatsko poveže. Postopek je tako preprost, da ga brez težav zmore vsak uporabnik.

Domofon Bticino bo v največji meri poskrbel za večjo varnost vašega bivanja. Z njim ne boste obiskovalca samo slišali, ampak ga boste tudi videli preko izjemno kakovostne širokokotne kamere, ki vam omogoča 105 stopinjski kot. Če ne boste želeli, da obiskovalec vstopi v vaš dom, mu vrat pač enostavno ne boste odprli. Izkazalo se je, da je z uporabo domofonov možnost vlomov bistveno manjša.

Če iščete domofon za hišo ali domofon za pisarno, so domofoni Bticino najboljša izbira, saj omogočajo uporabniku izjemno prilagodljivost. Sistem modularne sestave omogoča, da vsak uporabnik izbere želeno funkcionalnost domofonskega sistema glede na lastne potrebe in želje.

 

Domofon Bticino ima kakovostno ohišje z najmodernejšim videzom

Domofoni Bticino slovijo tudi po svojem elegantnem dizajnu, zato ne glede na to, ali gre za domofon za hišo ali domofon za pisarno, bo v prostoru povsem nevpadljiv. Še več, domofon bo v svoji svetli ali temni različici s svetlečim videzom in zaobljenimi robovi vaš prostor še dodatno poživil.

Domofon Bticino pa ni lep le na pogled, ampak se odlikuje tudi po kakovostnih materialih. Robustno ohišje in pokrov sta izdelana iz Zamak cinkovih zlitin in legirnih elementov aluminija, magnezija in bakra. Domofon je maksimalno odporen na udarce, na škodljiv prah in na morebiten stik z vodo, zato ni nič nenavadnega, da se ponaša z indeksom zaščite IP54.

Video domofon Bticino in mobilna aplikacija

Pestra izbira različnih domofonskih sistemov

V osnovi je vsak domofon sestavljen iz zunanje in notranje enote. Zunanja enota vsebuje pozivne tipke, na katerih so običajno navedeni priimki stanovalcev in vgrajen mikrofon. Notranja enota je nameščena v notranjem prostoru, komunikacijska mreža med njima pa omogoča avdio in video delovanje.

Izbira domofonskih sistemov Bticino je glede na njihovo funkcionalnost resnično zelo pestra. Avdio domofon omogoča le komunikacijo med obiskovalcem in stanovalcem, medtem ko vam video domofon Bticino pokaže tudi, kdo se nahaja pred vašimi vrati. S tem pa se ponudba še ne konča. Na izbiro imate tudi video domofon s sprostitvijo zaklepanja vrat.

Poleg osnovnih modelov avdio in video domofonov, pa je napredna funkcionalnost opazna v številnih naprednejših izvedbah, ki vam med drugim lahko omogočajo brezstično odpiranje z RFID ključkom ali pa kar odpiranje na daljavo. Z namestitvijo dodatnih relejev na notranjo enoto pa lahko poskrbite tudi za številne druge namestitve, kot je na primer vklop luči.

 

Video domofon Bticino Linea 3000 – WiFi – zasluži zlati gumb med finalisti

Med različnimi modeli domofoni je video domofon Bticino Linea 3000 – WiFi zagotovo najboljši domofon za vsakdanjo uporabo. Poleg že vseh zgoraj omenjenih prednosti, ki veljajo za vse domofone Bticino, vsebuje vse, kar sodobni domofon preprosto mora imeti.

Domofon vam omogoča WiFi povezavo, s katero boste video klic dobili kar na vaš pametni telefon, odziv na klic pa tako lahko opravite kar z domačega naslanjača. Ta funkcija vam omogoča, da se odzovete na klic, tudi ko vas ni doma in odprete vrata kar na daljavo.

Podstavek notranja enota Bticino

Domofon Bticino je najboljši domofon za enostanovanjske in večstanovanjske stavbe

Kadar imamo v mislih domofon za hišo, namestitev in delovanje običajno ne predstavlja večjega problema. Popolnoma drugače pa je z izbiro domofona za večstanovanjske stavbe, ki pogosto zaradi različnih želja stanovalcev predstavlja prav poseben izziv. To pa je sedaj z domofoni Bticino povsem enostavno.

Če boste izbrali primeren domofonski sistem Bticino za večstanovanjske stavbe, boste izkusili vse prednosti tega modularnega sistema. Odlikuje se po poljubni sestavljivosti in prilagajanju števila notranjih enot, zato je takšen domofon tudi najprimernejši domofon za pisarne. To pa še ni vse. Uporabniki se lahko glede na lastne potrebe poljubno odločajo za avdio ali video notranjo enoto in na ta način prilagodijo tudi znesek investicije.

 

Namestitev domofonov Bticino je zelo enostavna

Domofon Bticino je najboljši domofon za vsakogar, ki ni vajen gradbenih del, saj ga lahko namestite brez večjih gradbenih posegov. Priporočamo pa vam, da vgradnjo in konfiguracijo prepustite elektroinštalaterju. Tudi naše podjetje lahko pride na brezplačen ogled objekta in kasneje tudi vgradi domofon. Odločite se lahko za nadometno ali podometno namestitev, za kar boste potrebovali še dozo in nosilec za podometno vgradnjo.

Kam boste domofon namestili, je vaša izbira, bodite pa pozorni na to, da v primeru namestitve zunanje enote na stebriček ograje poskrbite tudi za strešico za zaščito pred vremenskimi vplivi. Priporočljivo je, da ga namestite na višino 160–165 cm oziroma 135–140 cm, če želite višino prilagoditi invalidom.

Za nemoteno delovanje mora biti domofon priklopljen na vir električne napetosti. Zanesljivost delovanja domofona Bticino zagotavlja 2-žilna povezava, njegova vsestranskost pa poskrbi, da ga lahko uporabite kot domofon za hišo, domofon za pisarno ali pa za večstanovanjske stavbe in celo vile.

Ogled podrobnosti lahko najhitreje in najpreprosteje opravite kar v naši spletni trgovini: KLIK!, kamor ste vabljeni vse dni v tednu; in to ob kateri koli uri.


Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping